Kortvarig förkylning

Min förkylningen varade bara några dagar, och det enda som återstår nu är en svag antydan till lite "djupare" röst.

Och den gångna helgen har ju bjudit på behagligt väder. Jag har hämtat tre äppleträd som jag haft planterade vid Skomakarehuset. De har stått några år så de är ännu så länge inte särskilt stora. Inför utsikten av den tilltänkta köparen tänker fälla ALLA träd, tyckte jag det var lika bra att försöka rädda dem. Och eftersom jag grävde upp en ordentlig jordkaka kring dem, så bör det fungera. Har även flyttat en kaprifol och några andra mindre växter.

Och så har jag blivit klar med vattenarrangemanget med gårdspumpen. Återstår bara att gräva ned kabeln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.