Stillheten bruten

Förkylningen höll mig i någorlunda stillhet igår, och natten till idag nös jag praktiskt taget oavbrutet!

Men nu får det räcka! Idag ägnade jag mig åter åt sysslor på ägorna, trots förkylningen! Man får liksom inte ro om man bara ska ligga och dega. Och frisk luft är säkert bästa motmedlet mot förkylningar, snarare än att stänga in sig i sovrummet och ligga där och frottera sig med sina egna baciller!

Körde med minitraktorn ner till dammarna, och kan till min förtjusning konstatera att vi så gott som dagligen har hjortar på besök ganska nära inpå huset. Det gick fem hjortar kring dammarna, och de var heller inte särskilt rädda när jag kom körande. De tittade lite vaksamt, och drog sig sakta bortåt mot skogen. Men ingen panikflykt. När jag hade stannat med traktorn, kunde jag sitta i lugn och ro och studera dem på kanske 25-30 meters avstånd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.