Klippning, torghandel och fika

Denna dag har handlat om klippt hår hos Krattan, diverse handel bland annat grönsaker hos Sjöbo Frukt & Grönt på Gamla Torg. Bland annat världens godaste nypotatis. Vi hade lite tid över, och spenderade den med en fika på Möllans Café. En sak som förundrar mig där, är den stora omfattningen av bakverk i alla dess former. Det är ett rent paradis för alla kakmonster. Bakelsemonster också för den delen. Men lyckas man verkligen sälja allt det på en dag? Så måste det naturligtvis vara, för i synnerhet alla bakelser med grädde går ju knappast att spara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: