Intressant samarbete

Igår hade vi i Sjöbo Fotoklubb besök av våra vänner i Lunds och Tyringes fotoklubbar. Det var dags att få reda på resultatet av vår gemensamma tävling kallad Bildkampen. En tävling som vi tog initiativ till under hösten förra året. Upplägget var två tema – Spegling och Övergivet – och alla tre klubbarna deltog med vardera sex bilder per tema. Totalt skulle sen sex bilder rangordnas i respektive tema, och poäng räknades på placeringen. Den klubb som hade lägst poäng vann. Slutresultatet var väldigt jämnt, och i Övergivet fick alla tre klubbarna lika många poäng. Slutresultat blev dock att vår klubb vann med 5 poäng mer än Lund, och 7 mer än Tyringe.

För att välja ut vår klubbs bilder hade vi tidigare en tävling kallad Internkampen, där vi röstade fram våra tävlingsbidrag.

För egen del hade jag nöjet att kunna få med två bilder (Ruinen och cykeln), varav en kom med bland de sex bilder vinnande bilderna i Bildkampen.  

Med detta har vi också förhoppningen om ett fortsatt givande och intressant samarbete med våra nya fotovänner. Kollaget visar mina bilder som deltog i Bildkampen + ytterligare de två bilder som jag tävlade i Internkampen (men som inte kom med)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: