Frukt bär frukt

Vi har farit runt en del det senaste dygnet.

Igår gick vi upp halv sju på order av väckarklockan. Efter frukost körde vi till Malmö, där jag först var ännu en gång på Elisabetkliniken. Efter det tog vi en välbehövlig fika hos St Jakobs glass på Regementsgatan. Ett trivsamt ställe med retroinredning och himla goda mackor på hembakat bröd.

På det fortsatte vi till Abdos Multifood på Danska vägen för att storhandla inför påsken. Näst efter torghandeln i Sjöbo är Abdos grönsaksavdelning imponerande, och även prismässigt står de sig bra i jämförelse. När vi nu var i området, passade vi även på att handla hos Wästchark tvärs över gatan. Lite kryddstarka korvar och lite annat. Hög kvalité även här, om än inte riktigt samma höga kvalité på personalen. Eller åtminstone den ur personalen som betjänade oss. En väldigt kantig och nästan arrogant person, som mer fick oss att känna som att vi gjort ett oönskat intrång i deras butik, snarare än att känna oss välkomna att handla. Tyvärr har vi upplevt samma dåliga bemötande även vid tidigare tillfällen, av just den personen. Ingen skugga ska falla över övriga personalen dock!

Raka motsatsen upplevde vi idag när vi besökte Jysk i Skurup. Den tjejen som betjänade oss där, var ett föredöme när det gäller kundvänligt bemötande. Nästan så pass att man fick lust att handla mer. Vårt förslag – låt nämnda personal från Wästchark gå på charmkurs hos Jysk i Skurup!

Apropå handel, fick vi månadsrapporten från Förlagssystem, och kunde notera den högsta försäljningen hittills sen vi startade vårt förlag för snart tre år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: