Äntligen lite stil

Idag äntligen har vi fått hjälp med att montera upp en ny spisfläkt i vårt kök. Redan i början av 2019 plockade jag ner själva fläkten, och i maj året därpå rev jag hela den fula hemmabyggda konstruktionen som den suttit i. Därefter har vi funderat lite hit och dit hur vi skulle lösa det hela. I mitten av juli i år beställde vi den fläkt vi ville ha, men när den äntligen levererades drygt två veckor senare var den trasig! Orsak antagligen klumpig hantering och bristfällig förpackning. Därefter dröjde det nästan en hel månad innan vi till slut fick levererat en HEL fläkt!
Nu äntligen har vi fått kunnig hjälp av en mycket god vän att montera upp fläkten. Plötsligt har vårt kök fått ett rejält lyft. Egentligen har vi velat byta ut den här fläkten ända sedan vi flyttade hit för snart tio år sen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: