Nutidens kedjebrev

Med jämna mellanrum dyker inlägg upp på Facebook som går ut på att den som publicerat det håller på att rensa bort vänner, och så vill man göra vad man kallar för ett test, genom att uppmana folk att kopiera och klistra in inlägget på sin egen sida. Genom att göra detta ska man då visa att man minsann står upp mot cancer! Underförstått blir konsekvensen naturligtvis också att om jag väljer att INTE kopiera och publicera på min Facebooksida tycker jag att cancer är bra!
Ursäkta mig, men det här är otroligt korkat!
För det första och viktigaste; Hur många cancersjuka blir friska eller ens bara lite bättre genom att folk klistrar in en taskigt översatt ursprungligen engelsk text!?
För det andra och egentligen precis lika viktigt; Jag är verkligen emot cancer! Min bästa kompis dog 31 år gammal i lungcancer, båda mina föräldrar dog i cancer och så vidare!
Istället för att slösa tid på att lägga upp sådana meningslösa inlägg, kan man ägna några minuter åt att gå in på förslagsvis Cancerfondens eller Barncancerfondens gåvosidor och skänka pengar! Då gör man nytta!
https://www.cancerfonden.se/

https://www.barncancerfonden.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: