Bildbygge

Inleder denna regniga måndagsmorgon i oktober med att försöka återskapa en bild jag jobbade med under drygt två timmar i går kväll, innan jag kröp i säng. Ungefär när jag var redo att spara mitt arbete, hände någonting och plötsligt var samtliga lager i bilden borta! Försökte men alla tillgängliga medel att få tillbaka den – stega bakåt, ångra etc – men helt utan resultat. Så… skam den som ger sig! Ny vecka, nya tag!
Det konstiga är att man aldrig tycks lära sig att det faktiskt är en bra sak att avbryta sitt arbete och spara. För trots att Photoshop automatiskt sparar var tionde minut, kan det ändå missa. Och man hinner faktiskt ganska långt i arbetet under tio minuter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: