Hösten börjar kännas

Nu när man nästan blivit bortskämd med att ha morgonsol i uterummet och varma sköna sommardagar trots att vi hunnit halvvägs genom september, känns det lite extra när man vaknar till en mulen grå dag och huset känns småruggigt. Eld i spisen så är åtminstone den delen ganska snabbt fixad. En kopp kaffe och några knäckemackor, och sen är man redo för dagens arbete!
Egentligen perfekt sysslor en sådan här dag, det jag har framför mig! Att skapa nya bilder för ett särskilt ändamål. Lite känslan av att skapa under press, men faktiskt ändå inte, för jag kan använda flera av mina tidigare bilder också.
backstreet-secrets-s

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: