Näthat

Det är en sorglig utveckling vi ser idag, med alla dessa, fram för allt män, som spyr ur sig allt sitt obegripliga hat gömda bakom tangentbordet! Det är inte så längre att man bara uttrycker att man ogillar något, utan man drar till med de allra smutsigaste och mest kränkande ord man kan hitta i sitt klena ordförråd, vilket förutom ett antal könsord och diverse svordomar även innefattar olika former av bestialiska varianter på mord på den eller de som ens hat är riktat mot. Oftast handlar det om invandrare, eller möjligen någon som vågar försvara invandrare i olika frågor, som utsätts för hatet. Och om man inte håller med i detta hatet, då tillhör man vänstern eller PK-maffian! Men allt är faktiskt inte bara svart eller vitt!
När det sedan blir reaktioner bland mer normalt funtade människor, som inte tycker det är ok att uttala olika former av dödshot, är man helt oförstående! Då ursäktar man sig med att man inte menade så, och alla som känner personen i fråga vet ju att hen inte är typen som skulle döda någon. Det är ju bara något man säger…! Ja, det är väl så, när man sitter där i tron att tangentbordet skyddar en, och man är så fylld av hat och misslyckanden och ordförrådet är begränsat till diverse könsord, dödshot och annat, att man bara måste angripa någon oskyldig! Det är ju rätt så säkert, eftersom de knappast kan slå tillbaka! Och så finns det alltid en bunke likasinnade på samma nivå som kan hålla med och dunka i ryggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.