AVSLUTNING!

Idag har jag sträckt fram mitt sista halmstrå, och det mottogs ungefär som jag kunde förvänta mig, med rent förakt!

Så… nu skiter jag i alltsammans och går vidare på min egna väg, samtidigt som jag förbannar att vi alls kom in på samma väg en gång!
Jag är trots allt full av tillförsikt!

2 svar till “AVSLUTNING!”

  1. Stå på Dig! Det blir nog bra till slut, och allt ordnar sig. Men det gäller att ta det lugnt i fortsättningen och inte vara så entusiastisk den första tiden utan kolla saker ordentligt först. Det gäller att inte tappa modet nu.

    Gilla

  2. Per jag är också säker på du ska lyckas i detta.Men som dina andra vänner säger, kasta dig inte hux flux ut i något annat… Simma lugnt riktig lång tid. Vad angår huset, så måste vi jo samla in pengar på nätet, har hört att folk har lätt med att få in pengar den vägen, och visst, du är jo verkligen blivit lurat.Stort kram för en nyss hemkommen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: