Politiskt tjafs!

Har tyvärr anledning att återkomma till detta ämne, eftersom det håller på att förstöra hela tillvaron!
Jag har som sagt min egna uppfattning vad det gäller politiken, men min åsikt håller jag för mig själv! Jag försöker inte pådyvla den på någon annan, och jag fördömer heller ingen för att de har en annan uppfattning än jag!
Jag är också helt ointresserad att diskutera politik, och det tycker jag att folk borde kunna respektera!
Att sedan en del gärna vill engagera sig politiskt är ju trevligt för dem. Var och en har sina intressen!
Och så mycket har jag sagt, att jag inte röstar varken på Socialdemokraterna eller Vänstern!
Därmed finns det tyvärr de som direkt ganska inskränkt drar slutsatsen att jag röstar på Moderaterna!  (!!!????)
Och sedan håller man på otroligt energiskt att pådyvla mig Vänster-propaganda, som om det nu skulle ändra min uppfattning! Ja, kanske, men inte i någon positiv riktning!

Och den vägen det tydligen lett in på är enbart att beklaga! Djupt!

Ett svar till “Politiskt tjafs!”

  1. Vakna! Vad har Che Guevara med 2010 års valrörelse att göra!? Det passar möjligen i ett tonårsrum, inte som s k dekoration i ett vanligt hem. Och definitivt inte om inte alla i huset boende är överens om det! Dessutom – inlägg som inte är undertecknade eller saknar avsändare är tämligen meningslösa! Och… att INTE rösta på Socialdemokrater eller Vänstern är INTE DETSAMMA SOM ATT MAN RÖSTAR PÅ MODERATERNA! För övrigt råder åsiktsfrihet i Sverige!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: