Skrivande!

Har äntligen kommit igång igen med mitt skrivande!
Har ägnat nattimmarna åt att gå igenom och påbörja bearbetning av ett befintligt manus som omfattar drygt 300 sidor i bokform. Det har legat i flera år, och det stora problemet har egentligen varit inledningen som inte var bra. Resten är mest mindre justeringar, men samtidigt handlar det också om att skriva in det i datorn igen, eftersom det gick förlorat på sommaren 2000 då jag råkade ut för en hårddiskkrasch samtidigt som jag hade varit slarvig med att göra backup. Lyckligtvis hade jag ett exemplar på papper!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: