Snart semester – igen!

Har ägnat de senaste dagarna åt diverse förberedelser, så som exempelvis städning av husvagnen och att packa diverse grejer som kläder, och då även lite tåligare kläder, ryggsäck och givetvis HELA min kamerautrustning.
Och det är en del annat också som ska förberedas, innan en fotokompis och jag på torsdag morgon kopplar husvagnen och kör norrut med Dikanäs upp mot Vilhelmina som mål. Där ska vi tillbringa en vecka med diverse fotovandringar i fjällvärlden!
Det är faktiskt dock med lite blandade känslor!
Jag ser förvisso fram emot detta, eftersom det säkert blir både intressant och spännande att verkligen få testa min kamerautrustning, och inte minst att få återse fjällvärlden som jag sett en del av som liten, och förvisso ett kortvarigt besök i Jämtland 2005, men det blev bara tre stressade dagar på grund av mitt ressällskap den gången.
Men det blir samtidigt lite konstigt att resa så långt utan min älskade P! Det här blir faktiskt första gången sedan vi flyttade ihop för snart två år sedan som vi ska vara ifrån varann en hel vecka!
65-028

Även far besökte fjällvärlden även på egen hand! Det här var 1965 då han var 40 år gammal.

Ett svar till “Snart semester – igen!”

  1. Aj som ni liknar varan pappan o dig – har jag aldrig tidigare tänkt på – men här skriker det jo till fjällen. hahahaha.Du att göra något ensam är en bra grej för ett förhållande, man kan ha helt olika intressen, inte möjlighet för semester och sånt.Jag minns en viss hr. nyförälskad som skickade SMS som bara den ifrån Frankrike till höga nord. Jag vet inte om du minns, det finns kommunikation även i Sverige, så SMSen kommer nog att bli glohed, ni kan använda den för att tända upp lägerelden.Kram till er – vi ses snart

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: