Ett besök…

Besökte mors och fars grav idag!
Mor skulle fyllt 79 år idag, och igår var det tre år sedan far gick bort!
Ärligt talat är jag lite dålig på att besöka deras grav, men jag har egentligen inte särskilt dåligt samvete för det.
Deras minne lever kvar ändå, i mycket av det man gör i vardagen!
Inte minst i allt jag gör som kan kallas hantverk, och elarbeten i synnerhet, anser jag att jag hedrar fars minne. För utan honom hade jag aldrig kunnat det!
Och jag minns dem inte bättre för att jag står och glor på en sten!

IMG_0141  IMG_0135

2 reaktioner på ”Ett besök…

  1. Min pappa o mamma ligger på dom okändas på Söndermarks Kirkegård i Köpenhamn. Om jag har haft mina väger förbi, har jag varit där på julafton – men det är lång tid sedan sist. Det är också stämningen som fick mig ditt.

    Gilla

  2. det handlar inte om att GLO på en sten det handlar om att graven ska vara fin precis som vår Mor alltid höll både mormors och farmors gravar fina med friska växter. Jag behöver inte heller gå dit för att minnas dem, men för att göra Mor glad med fina och friska blommor och eftersom Mor och Far valde en gravplats, så måste den hållas fin om inte annat så i Mor´s andaDin syster

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.