Vad jag gjort idag

Det här är i stort sett vad jag har gjort idag!

Jag har hjälpt en kompis att riva i hans nyinköpta hus, och min del av arbetet handlade främst om att riva ut en bastu, för att lämna plats åt nya fräscha utrymmen.

Sedan har jag fixat en del med vår "gamla" husvagn, som vi ska lämna i veckan hos husvagnsfirman, där vi köpt vår nya vagn. Men det största jobbet har P gjort som har städat och röjt den så att den nästan är finare än den var när den var ny!

Dessutom har jag klippt en del av gräset.

Allt detta innan jag sedan ägnade kvällen åt att koppla av tillsammans med min älskade sambo.

P5230009   P5230007
Det som en gång var en bastu                                             Här stod bastun

P5230002 P5230005

Ett svar till “Vad jag gjort idag”

  1. Whaw. Per the the destroyer !!!! Hehehehe. Bra, du ka jo sånt där, vi andra hade säkerligen haft bastun kvar, men huset hade rasat.Grattiss med den nya husvagnen, ni får nästan bjuda Bruce Springsten på VIP behandling i husvagnen, den är fin.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.