FÖRLOVNING!

Den 31 december 2007  var det förlovning, och klädseln var… tja, ordentlig…?… Fast är det så viktigt!?

Tidningarna skrev i varje fall inte ett ord om denna stora händelse! Och det talades inte alls om det på radion. Och inte ett enda litet inslag i tv.

Trots att det var en stor och omvälvande händelse!

Ja, ja, det är skillnad på folk och folk!

Förlovningen jag talar om var den mellan min kära sambo och mig! Det är den som är viktig – FÖR OSS – precis som förlovningen mellan kronprinsessan och Daniel är viktig för dem och deras nära och kära.

Men varför denna otroliga hysteri kring det!? De är bara människor och kungafamiljen är ju bara födda in i ett representantskap för Sverige för vilket de har alldeles för hög lön!

Varför ska jag engagera mig i deras förlovning och kommande bröllop!? Varför ska jag behöva höra och läsa allt tjat om hur förlovningen gick till (Va fan!? Han satte väl ringen på hennes finger som man gör?) och sedan fram till dagen för bröllopet få ta del av hur de ska vara klädda, vad de ska äta, var de ska gifta sig, var de ska ha bröllopsfesten etc etc!?

Tja, jag är ju med och betalar kalaset, så man får väl hoppas man blir bjuden…

2 svar till “FÖRLOVNING!”

  1. Hehehe – det är romantik, det är bra reklam för landet, ett kungahus säljer bättre än vad en präsident gör, när vi talar om turisme. Men visst, dom är människor dom med av kött och blod, jag kan följa dig, men det är änddå roligt, och tacka du din Gud för, att man inte först ska söka pappas och statsministern om tillstånd till att vara ihop med den man tycker om.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.