Ändrade planer

Hade tänkt sadla om och lägga ut lite berömmande ord om vissa berörda parter här, men verkligheten kom ikapp mig på alla hjärtans dag och fick mig att inse att det enbart vore att göra mig själv till åtlöje!

Så… jag skiter i det!

Ett svar till “Ändrade planer”

  1. shit ……………… Rolling Stones har en sång där heter "You Can’t Always Get What You Want" – den handlar mycket om att även om man försöker nog så många gångar, så kan man inte få det man gärna vill ha.Trist men sant.Dessutom så är Valentin dagen en uppreklamerad bluff från företagen – det är alla dom andra dagar man bör fira, att man kan leva och förstå och ha gemensam glädje av dom man delar livet med.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.