En skön vecka!

Den gångna veckan har, trots min envisa förkylning, varit jätteskönt. Inte minst har vädret varit ljuvligt. Och eftersom jag varit hemma från jobbet har jag också haft tid att uppdatera mina hemsidor rejält.

Nu har vi inlett en ny vecka, med kanske lite sämre väder. Ägnade eftermiddagen åt att "proviantera" på Biltema och Bauhaus. Biltema handlade det mest om prylar till verkstaden, och även en del material för bil-el! Har nämligen satt på extraljus på minitraktorn som jag köpte för någon vecka sedan, eftersom det blir en del körning i mörker också nu under höst och vinter-säsongen. Har fortfarande en hel del avverkning att sköta till exempel.

På Bauhaus köpte vi ett nytt badrumsskåp med tillhörande belysningsramp! Men – typiskt nog dras Bauhaus tydligen med lite Ikea-syndrom! Det vill säga att allt inte var med! Det fattades adapter till belysningen! Ganska irriterande, eftersom vi har tio mil att köra tur och retur för att komma till Bauhaus. Ok, tänkte jag, då kan jag väl ringa dem så kan de ju skicka adaptern med posten….!!!! Visst, precis som de flesta andra företag nuförtiden möts man av rösten som undrar; "Gäller det XXXX, tryck 1, gäller det XXXXX tryck 2 etc. etc! Och sista valmöjligheten lyder "Gäller det information, tryck 0 eller invänta svar". Jag inväntar svar…. Det är bara det att tio sekunder senare upprepas hela rappakaljan igen! Jag får helt enkelt inte tag i någon! Svaret man möttes av när man ringer Bauhaus kunde istället vara; "Vi skiter ett gott stycke i dig, men ha en bra dag"!

Och i morgon ska jag börja jobba igen, och hoppas att förkylningen inte besvärar allt för mycket!

Ett svar till “En skön vecka!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.