Konsert igen!

Den 23 oktober är det konsertdags igen!

Då går vi till Ystads teater och njuter av the Refreshments!

Deras låt "Dreams of you" blev till VÅR LÅT i november 2006 när vi just träffats, genom ett märkligt sammanträffande!

Dagen efter att XXX och jag träffats lyssnade jag på den här låten och fascinerades över hur väl texten stämde in på hur jag kände inombords. När jag sedan talade med XXX i telefon hade jag tänkt berätta för henne om den här låten, men innan jag hann så långt, berättade hon att hon varit och köpt just en samlingsplatta med the Refreshments där just den här låten fanns med. Jag bad henne lyssna extra på just den låten då den beskrev exakt mina känslor och därefter har det blivit VÅR LÅT!

Och i natt fick jag den dessutom spelad i nattradion för min älskade Pia – som förvísso sover just nu, men tack vare Internet ska jag spela upp den för henne i morgon!

Refreshments

Ett svar till “Konsert igen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.