Nästan tömt!

Vaknade egentligen alldeles för tidigt idag – redan kl. 7.00 – och kunde inte somna om!

Så… vad gör man!?… lite nytta kanske! Hann med två turer till tippen, och dessutom ett halvfullt släp till som jag väl fyller helt i morgon. Men nu kan jag till min egen stora förtjusning konstatera att vinden är praktiskt taget HELT BLÅST! Det enda som återstår är några vägghyllor att skruva ned, och ett arbetsbord att plocka ned. Men det är några minuters arbete med skruvdragaren och sedan ned på släpet.

Vad som sedan återstår är vedboden, och där är trots allt egentligen inte så värst mycket kvar, annat än sådant som ska slängas, och så en del ved. Så utan att säga för mycket så tror jag nog att alltsammans kan vara tömt när den kommande veckan är förbi! (Följ den spännande fortsättningen)

Den här lördagskvällen avslutades med lite vin och så satt vi ute och betraktade den fantastiska stjärnhimlen! Vaddå kallt!? Man får väl ta på sig en extra tröja! Så länge det inte blåser eller regnar, så finns det inga hinder för att sitta ute! I varje fall inte för oss som är vana vid campinglivet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.