Kortvarig glädje med den kameran!!!

Fredagen den 15 augusti fick jag levererat en ny minikamera som jag beställt från Cyberphoto (som mer eller mindre blivit min "hovleverantör" på kamerautrustning). Tanken var att den skulle ersätta min Panasonic-kamera som jag aldrig varit riktigt nöjd med. Inte för att den på något vis är dålig, men jag är van vid Olympus och kan deras funktioner och menyer.

Men det varade inte länge! Meningen med den här lilla behändiga kameran är att jag enkelt ska kunna ha den med i fickan, när jag inte har utrymme att ha med den stora kameran, och på så vis aldrig missa en bra bild.

Jag hade den min vana trogen med mig i dag också, när jag körde en av många turer till tippen. Inte för att det skulle finnas något att fotografera där, utan för att inte missa eventuella chanser på vägen.

Någonstans där på tippen – måste det vara – har den ramlat ur fickan! Om den sedan har hamnat i någon container eller på marken vet jag ju inte. Men är det det sistnämnda så har ganska säkert någon lycklig jäkel just nu fått en sprillans ny Olympus FE-340 inklusive 1 gb minneskort värt totalt drygt 1 800,00!!!!! Annars vet personalen där om det, så om de skulle hitta den vet de vems den är, och kan meddela mig. Jag är ju ganska välkänd där vid det här laget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.