Back on track!

Som sagt – jag har inte tid att vara sjuk, och när jag steg upp fredag eftermiddag kändes det betydligt bättre, även om jag var lite öm i magen. Men det blev med försiktighet man åt en halv skål fil på eftermiddagen. Sedan blev det en enkel torsk- & räkgratäng sent på kvällen när vi kommit hem. Men den orkade jag bara äta halva portionen. Ska kanske passa på och banta…!?

Och så var vi på konsert under fredag kvällen, på Öja slottsruin utanför Ystad, där vi avnjöt en två timmar lång konsert med legenden John Fogerty. Självklart blev det en rad gamla Creedence-godingar och även en hel del nytt. En bra stämning, bra konsert och bra väder! Och värmde upp gjorde Nisse Hellberg i 45 minuter! Det var också bra!

P1000718 Tyvärr dålig bild, eftersom jag bara hade den lilla kameran med mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.