Vårt djurliv

Nu börjar man på allvar se vilket djurliv vi har alldeles in på knuten! Att det finns massvis med småfåglar har vi ju sett hela vintern i restaurang Kviddevitt. Men sedan flera veckor tillbaka har vi även två par sothöns som håller till nere vid dammarna, och även några änder. Dessutom har det den senaste tiden varit ganska välbesökt av Kanadagäss som går ned för landning i den stora dammen likt ett mindre amfibieplan. Här om kvällen gick två hjortar på uppfarten, och de senaste morgnarna har de även rört sig nere vid dammarna. Och så har vi ju de vita hjortarna!  För att inte tala om alla grodor! De sitter överallt, och till och med satt de ett helt gäng häromkvällen utanför carporten, och ägnade sig åt "grodsnusk"… ja, det är ju parningstider! Ett par tyckte uppenbarligen också att de skulle ha lite tak över huvudet, så de hade hoppat in i verkstaden. Men där går nog gränsen! Inget snusk i verkstan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.