Lugn lördag i regn

Regn, regn, regn… och så regnar det också! Suck, men då kan man ju rota i verkstan i stället. Det finns fortfarande en del att röja bland efter förra ägaren. Han hade sin ordning –  jag har min! Har sorterat och röjt lite på "maskinhyllan" och även i "kemikalieförrådet". Och en del blir det till tippen också.  Verkligen bra att man har släp!

Försökte lyssna på radion medan jag arbetade i verkstaden, men P4 var bara sport, och Radio 100FM från Danmark gick inte att få in alls i dag! Så jag öppnade dörren och lyssnade på koltrasten i stället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.