Snart sommar….!

Ledig natt… och snart ska vi ställa fram klockan till sommartid och plötsligt har vi det livgivande ljuset en timme längre!
Och medan jag inväntar klockslaget ska jag med blandade känslor se tillbaka på veckan som gått, då  vi inledde med att fira Pias födelsedag, och dagen efter fick vi besök av en kär vän från Frankrike – om än kortvarigt så dock…. – och sedan avrundade jag som sagt veckan med att agera flytthjälp för en annan kär vän, ja faktiskt den vän jag haft i mitt hjärta längst av alla! Vi har faktiskt kännt varann i 34 år – med andra ord mer än halva mitt liv!
Med andra ord ännu en vecka i livet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.