Äntligen hemma igen efter lång ”arbetsdag”

Körde hemifrån kl. 8.15 i morse och var hemma runt 23.00-tiden ikväll, efter en dags flyttslit! Suck… att en enda människa kan ha så mycket saker…!!!! Nåja, jag är glad att hon i varje fall hade anlita flyttfirma till det "stora". Det blev ändå åtskilliga turer för oss med mitt släp. Och jag erbjöd henne att låna vår husvagn, eftersom hon nätt och jämt själv får plats i sin nya mindre lägenhet.

Nåväl, hon har slitit inför det här i månader, och har säkert pendlat flitigt mellan hopp och förtvivlan, och kanske mest förtvivlan om jag känner henne rätt. Nu har hon förvisso än mer slit framför sig, men det kanske är av lite positivare slag eftersom det nu handlar om att ställa iordning i den nya lägenheten och försöka få prylar och möbler att passa in.

Och jag har gjort min insats som nära vän, och även jag har säkert mer att göra som hjälp framöver för henne också. Det behövs exempelvis en del el-jobb, och sådant gillar ju jag. Men även en del annat praktiskt i nya bostaden kanske kan behövas hjälp med, och det får man väl ställa upp på. Det är ju sådant vi vänner är till för!

Ett svar till “Äntligen hemma igen efter lång ”arbetsdag””

 1. Det är sånt som du själv säger – friends are for.
   
  Jag är säker på hon är dig mycket tacksam för allt stöd och hjälp, även om du är trött nu i hela kroppen.
   
  Förövrigen tackar för en härlig eftermiddag i ert nya domicil. Det är jo ett härligt ställe med så många möjligheter, man kan nästan kalla det för Pers Neverlands

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.