Vilken härlig dag!

Ledig helg, steg upp runt kl. 10.00, in och handla, och sedan har jag ägnat HELA eftermiddagen utomhus!

Den milda vintern har gjort att mullvadarna inte gått i idé – det har ju funnits föda åt dem hela vintern – och nu ägnade jag tid åt att jämna ut osedvanligt många mullvadshögar i vår trädgård! Nu hoppas jag att jag slipper se fler högar! Sedan var det perfekt väder för en ordentlig bilstädning! Har tänkt städa ur ordentligt nu, så att det grövsta är gjort när det sedan är dags för bilbyte. Hundarna bidrar ju till en hel del nedsmutsning av bilen, även om det förvisso hjälper en hel del med hundburen. Men det gäller ju att lämna över en så fräsch bil som möjligt så man kan få så bra betalt som möjligt.

Nu är det snart natt, och FEL LÅT VANN svenska uttagningen till melodifestivalen, trots att jag egentligen skiter i vilket! Men jag tycker att den enda låt som verkligen hade varit något att komma med i den "stora" tävlingen, är Sibels låt "There is where I’ll go".

Ska ägna nattimmarna åt filmtittande, och även arbete med min nya hemsida!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.