Snart….!

Snart kommer den! Nya Mazda 6, och min har gått drygt 5 000 mil så gissa vad jag ska göra så snart den nya har kommit!?

Mazda6_front

2 svar till “Snart….!”

  1. Jag går utifrån det är Pias bil, och du ska väl bara hålla dig borta från den, eller ska hon ha den gamla skrothögen? hohoho

    Gilla

  2. Nej, nej, Pia har nyss köpt en Mondeo, sedan hennes fina Mitsubishi Galant som hon köpte för mindre än två månader sedan blivit krockad av en trafikdåre i Lund! Min Mazda har jag haft sedan augusti 2006 och skulle egentligen byta efter tre år (alltså runt augusti 2009) men eftersom den redan passerat 5 000 mil är det dags, medan jag fortfarande får bra betalt i inbyte.
     

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: