Odling

Med hårda stormvindar som slet omkring oss, stod vi i lugnet på altanen idag och planterade. Det var tomat- och paprika-plantor uppdrivna från fröer direkt från grönsakerna, som vi tagit vara på. Återstår att se nu om de fortsätter att växa, och kanske rentav kan ge oss lite extra grönsakstillskott i sommar. Öste dessutom ner en hel påse hela majskorn (alltså opoppade popcorn om man så vill) i fyra stora krukor. Det blir väldigt dekorativt ”gräs” på altanen i sommar. Inomhus pågår också diverse så kallade odlingar. Bland annat har vi ju nu flera lyckade plantor från julstjärna, och de två vi köpte hos Granngården i början av december förra året, är fortfarande lika praktfulla. Sen ser det ut som att vi äntligen lyckats få rötter på några Benjaminsticklingar. Vi har två förskrämda plantor sen gammalt, som aldrig tycks riktigt hämta sig, sen vi fick spinn på dem. Har  i omgångar försökt driva upp sticklingar från dem, utan att lyckas. Men nu ser det alltså ut att ändå fungera.

Ett svar till “Odling”

  1. Första blog. Skriv. Ge mig tips. Hur blir jag Affiliate. Ge mig råd. Är en flitig fotograf, finns bilder av intresse, kan pris görs bra för dem som önskar. Det finns mer😊 skriver:

    Kul med blommor. Älskar det.. Önskar jag kunde ha tid för fler. Det ger liv.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: