Vem bestämmer vad som är traditionsenligt?!

Ett exempel på hur en ”traditionsenlig” lucia kan se ut enligt mig!

Återigen har en SD-politiker visat upp sitt fula tryne! Luciatåget som Bollnäs folkhögskola skulle haft för regionfullmäktige i Gävleborg i tisdags, stoppades av fullmäktiges ordförande och riksdagsledamot Mattias Eriksson Falk (SD).
Enligt honom uppfyllde inte luciatåget ”kraven på hur ett luciatåg bör vara”, på grund av att det var en person som uppfattar sig som en hen som var lucia! Enligt hans uppfattning var det inte ett ”traditionellt luciatåg”!
Det här väcker så många upprörda frågor! Vad är egentligen ett traditionellt luciatåg? Vem bestämmer vad som ska anses traditionellt?! Hur kan en ensam politiker få bestämma en sådan sak?
Till alla er som i valet tyckte att SD var ett bra alternativ – är det verkligen detta ni ville ha?! Politiker som lägger sig i och bestämmer utifrån sin egen inskränkta trångsynta verklighetsuppfattning?!
Det räcker ju dessvärre heller inte med detta! Gång på gång ser vi exempel på hur SD vill vrida om samhället så att de som inte passar in i deras inskränkta värld ska exkluderas! Det är ett hot mot den fria tanken och rätten att vara vem man vill!
Det är just detta vi får när en betydande del av svenska folket släpper in Sveriges Dumhuvuden i den styrande värmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: