Girigt!

Vi parkerade vid Hotellgatan i Sjöbo, och var ett ärende som tog knappt åtta minuter. Det handlade om ett icke planerat ärende. Det resulterade i en P-bot för avsaknad P-skiva! Hur är det ens möjligt?! Var kom den parkeringsvakten ifrån?! Hen måste ha varit alldeles intill, men ändå lyckats försvinna blixtsnabbt från platsen.

Ja, jag vet … föreskriften säger att P-skiva gäller! Men eftersom det tidsmässigt är orimligt att vakten varit längre bort än kanske tio meter, vore det betydligt mer anständigt om hen hade trätt fram och gjort oss uppmärksamma på vad som gäller. Det här kändes mer som att hen gladde sig åt att kunna fullborda arbetsdagen med att dela ut ännu en p-bot! Eller har de månne provision för varje lappad bil?!

Vi får naturligtvis betala, men anser att det hela gränsar till ren girighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: