Aldrig mer 24.se

Näthandeln har sina sidor! Finns utmärkta sådana, och det finns usla sådana!
24.se tillhör enligt min bestämda uppfattning den senare kategorin. Beställde ett tillbehör till kameran, som vid leverans visade sig inte alls leva upp till vad som framgick på hemsidan. Det fungerade inte så som det verkade, och det var dessutom väldigt klent. Kanske jag skulle varit misstänksam redan från början, då priset inte riktigt kändes relevant. Men jag valde i varje fall att returnera. Det blev en klar förlust! Jag fick betala 52 kronor i frakt för returen. Plus 49 kronor för frakten vid leveransen till mig! Totalt har jag med andra ord betalat 101 kronor för ingenting! Det är en usel och kundovänlig policy man har på det företaget. Det var heller inte någon direkt enkel match att hitta rätt på deras hemsida kring hur man skulle hantera returen.
Jag jämför med företag som exempelvis Zalando. Alla returer hos dem fungerar mycket smidigt, och kostar ingenting. Oavsett orsak. De har en mycket väl fungerande webbsida, där allt fungerar väldigt smidigt. Eller Fyndiq, där jag beställt en vara som också visade sig inte alls leva upp till vad som utlovats. Jag fick pengarna tillbaka, och behövde inte returnera varan. Det är ju alltid ett lotteri att beställa varor via nätet. Det gäller att informationen på webbsidan är tydlig och att den stämmer. Blir det sen fel är det också viktigt att hela processen med retur fungerar på ett smidigt sätt.
Slutsatsen nu blir i varje fall att jag inte kommer att beställa något mer från 24.se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: