Uselt Postnord

Det hängde en Postnord-påse på vår brevlåda idag! Lite märkligt, eftersom vi för närvarande inte väntar några paket. Dessutom undviker vi ALLTID leverans av Postnord, särskilt sen de införde den idiotiska vanan att hänga paketen i en plastpåse när det inte går att få ner det i lådan. Och det gör det nästan aldrig i vår låda, eftersom den är låsbar.
Men vi vill ha alternativet att hämta paketen själv hos vårt utlämningsställe. Helt enkelt eftersom risken är stor att paketet blir stulet när det hängs på lådan. Eftersom vi numera bara får post max två gånger per vecka, har vi heller inte daglig koll av brevlådan.
Vad som nu är ännu värre är att när det gäller paketet idag, har Postnords distributör inte ens varit läskunnig. Hen har stoppat paketen i en påse och hängt på vår låda! Men det skulle till en person två vägar bort från vår, och som dessutom har ett helt annat efternamn!
Inkompetens och slarv är några av de snällare ord som seglar upp i mina tankar kring detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: