Sverige är fan inte fullt!

För några dagar sedan valde Turkiet att öppna sina gränser mot EU, vilket innebär att människor som flytt från kriget i Syrien inte längre stoppas av Turkiet från att fly mot Europa. Givetvis borde hela EU ställa upp och hjälpas åt. Som det är nu får Grekland ta det mesta eftersom de gränsar till Turkiet. Men hur det nu än är med detta, så är det oerhört upprörande att höra hur Jimmie Åkesson (partiledare för SD) har åkt ner till den grekiska gränsen mot Turkiet där han går och delar ut flygblad med texten ”Sverige är fullt” och undertecknat ”Svenska folket, Sverigedemokraterna”! Jag accepterar definitivt inte att SD:s pack gör sig till språkrör för mig! De må representera cirka 30 % av de svenska väljarna, men vi är fortfarande 70 % som inte röstar på det packet!
Att sen ens ha mage att stå och säga att Sverige är ”fullt” är verkligen magstarkt! Grekland har en befolkningstäthet på cirka 81,6/km², Italien 201/km², Ungern 106/km² och Indien 381/km²! Det kan jämföras med Sverige som har 22,8/km². Så snacka för fan inte om att Sverige är fullt! Och gör det inte i mitt namn!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: