Nästan ikapp

Så länge jag fotograferat digitalt har jag egentligen varit dålig på att ta hand om mina bilder. De ligger sorterade i datummärkta mappar, och jag har oftast gjort ett urval med bilder jag lagt upp här eller på Facebook, och även i vissa fall på Youpic. Men sen händer inte mer!
Min ambition är att alla bilder ska gås igenom, sorteras och alla som inte ”håller måttet” eller rent av är misslyckade ska kastas. Och sen ska de namnges med sökord, så att det ska vara lätt att hitta.
Jag har släpat efter med detta arbetet nu sedan årsskiftet, men nu har jag äntligen kommit ikapp. Nu håller jag på med Mallorca-bilderna, och är snart klar med dem också. Sen kan jag börja med lite mer bildskapande igen.
Undrar om man någonsin ska bli bättre på att ta hand om bilderna, direkt när de töms ur kameran?

Ett svar till “Nästan ikapp”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: