Omkastad dygnsrytm

Idag var jag uppe och väckte tuppen!
Natten till söndagen blev lite orolig när det handlar om sömnen, så jag var relativt tidig i säng igår kväll. Och vaknade runt halv fem denna morgon, och kunde inte somna om. Eftersom jag gärna vill fortsätta arbetet med att bygga om min hemsida, valde jag att stiga upp.
Rent allmänt är det ju så nu för tiden, och har varit sedan början av juli då min sjukskrivning inleddes, att jag brukar stiga upp ungefär vid den tiden jag förr brukade gå och lägga mig. Efter att ha arbetat natt i 27 år och normalt varit i säng mellan kl. sex och sju på morgonen, är det precis tvärtom numera. Något jag faktiskt skulle kunna bli van vid.

Ett svar till “Omkastad dygnsrytm”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: