Utflykt när det inte blir som det var tänkt!

Planen för dagen var att få tillfälle att fotografera kungsfiskaren. Men visst kunde vi fotografera en del olika bevingade fiskare, men ingen kungsfiskare. Sen var tanken att på vägen hem stanna till hos Fridshills i Osbyholm och handla rökt kyckling. Men se det gick heller inte, för de hade minsann semesterstängt den här veckan! Då kunde vi åtminstone ta vägen genom Öveds skogar på hemvägen och kanske få någon bild på en eller annan vit hjort. Men de enda fyrbenta vi såg till var ett antal kor! Och så önskade jag att jag valt svalare byxor än jeans denna ”högsommardag” i september. Men trots allt var det ändå en trevlig utflykt!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: