Hallands Väderö

Jag kan nog hävda att jag genom mitt liv – så här långt – har varit runt och sett väldigt många platser främst i Sverige, men även i andra länder. Men självklart återstår det massor med outforskad mark. Idag kunde jag dock lägga en plats till på listan över ”upplevda platser i Sverige” – Hallands Väderö.
Vi var ett gäng fotokompisar som ”chartrade” en liten båt i hamnen i Torekov och kunde åka ut till Hallands Väderö idag. Det blev lite ”kryssning” mellan skären för närbilder på sälarna, och sedan god medhavd salladsfika på ön, innan vi tog en promenad i den vackra naturen. Något vi gärna gör om, men nästa gång kanske vi ska ha lite mer tid på oss. Vädret bidrog också till att göra den här trippen perfekt!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.