Dammbygget – nästan klar!

Det tar sig verkligen. Idag byggde vi på runt kanterna med stenar och planterade växter, och fick det i det närmaste klart. Så pass klart att vi kunde fylla på med vatten. Och till min glädje, och lättnad, kan jag konstatera att bygget av vattenfallet fungerar exakt som jag hade tänkt mig.
I morgon ska vi släppa i fiskarna, som tålmodigt har simmat omkring i en murtunna sedan den 8 april. Dessutom har vi en del växter i en annan del av trädgården som vi ska flytta till dammen. Det här är väldigt positivt att vi kommit så här långt nu. Har flera andra projekt i trädgården som vi ska fixa den här sommaren, så de kan komma igång nu snart.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.