Grodsafari

Regn och sedan sol och regn igen, hela dagen upprepades det. Väl framme vid Baldringe ängar vände det dock och vi fick se både regbågsfenomen och häliga molnformationer  med ovanliga ljus. Urskön natur och härlig solnedgång. Ljudet av klockgrodan Bombina, Bombina gick inte att ta miste på trots en aning störiga ljud från vindkraftverken och de två ensamma doppingarna som också förde liv några gånger i kvällningen.  Även lövgrodorna hördes. Äventyret kallade och stövlarna fylldes  ganska snart med dammvatten men inga grodor syntes. Den bild som finns i bildspelet är lånad. Kvällens tur avrundades med fylld chiabata och kaffe. Gumistövlarna lät som andra grodor på vägen tillbaka och var svåra att få av beroende på det vakum som uppstod. Men trots det så var äventyret uppskattat och memorerat.

Visa originalinlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.