Mitt bidrag till årstävling 2013

Detta bildspel kräver JavaScript.

Mina bidrag till årets upplaga av Scania Photoclubs årstävling. Resultat – NOLL!

Framförallt kommunbild var ganska svårt att hitta lämpligt bidrag, eftersom jag faktiskt plåtat ganska lite i kommunen detta året. Den tid på året då jag normalt brukar ta ett antal morgonbilder i kommunen, befann vi oss i sydeuropa! Därutöver har jag från augusti haft en del krångel med kameran, så det har av den anledningen heller inte blivit så många bilder. Men… man får återkomma nästa år med förhoppningsvis bättre bidrag. Å andra sidan ska jag inte klaga. Jag har vunnit kategorin Hemkommun 2008 och 2011, och kategorin Valfritt 2008 och 2012.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.