Tvivelaktiga telefonförsäljare

Jag har sett vid flera tillfällen att någon har ringt från nummer 040 – 60 82 095, och idag ringde de igen. En manlig uppringare som uppger att han ringer från vad jag uppfattar som Phonera, och han ska bara kontrollera om min telefon fungerar! Eftersom jag inte accepterar någon form av handel via telefon och även att jag redan tidigare läst en del på nätet om denna så kallade firma, upplyser jag honom artigt att jag inte är intresserad. Då följer denna diskussion;
”Men jag säljer ingenting.”
”Varför ringer du mig då?”
”Jag ska bara kontrollera att din telefon fungerar.”
”På vad sätt angår det dig, om du inte säljer något?”
”Nej, jag säljer inget. Ska bara kontrollera att din telefon fungerar.”
”Varför!?”
”För jag behöver veta, innan jag presenterar mitt erbjudande.”
”Okey, vilken del av ”Jag är inte intresserad!” var det som du inte förstod!?”
”Men jag ska bara kontrollera att din telefon fungerar.”
”Tack!”
Där avslutar jag samtalet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.