I grevens tid…!

Nu är det äntligen klart med beställning av samtliga bilder till den kommande utställningen i Sjöbo konsthall. Det kommer att kosta oss dryga tusenlappen plus inramning, men det kan det ju vara värt för att få ställa ut sina alster.
Fuji direkt är dessutom väldigt snabba. De bilder jag beställde via nätet sent i måndags kväll, kom idag med posten, förutom de bilderna som ska vara i lite större format. De skickas som paket, så de kommer i morgon eller övermorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: