Bra utdelning på kräftfisket!

Vi slängde i totalt 19 burar i förrgår, och en av dem hade vi agnat med ett helt braxhuvud! När vi tog upp burarna i går kväll satt huvudet praktiskt taget orört kvar. Så jag slängde i buren igen, och när jag sedan vittjade den i dag, innehöll den hela 74 kräftor, varav 14 med råge höll måttet! Men även den här gången var fiskhuvudet näst intill orört, så jag slängde i den igen och så får vi väl se i morgon hur mycket det har blivit då!

IMG_9578

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: