Bruce Springsteen i Stockholm

Så blev det konsert!
Tredje konserten med Bruce Springsteen på Stockholms stadion 2009 fick även vi uppleva!

Från att jag gillade hans musik i början av 80-talet när plattan "The River" kom, har mitt intresse svalnat med åren främst för att jag blev lite trött på honom.
Så när frågan dök upp för lite drygt två månader sedan då P talade om att hon gärna ville uppleva Bruce Springsteen live och hon även ville bjuda dottern på konserten, men inte hade lyckats få tag i biljetter,gjorde jag ett försök via nätet!
Kanske biljetterna till den tredje konserten just hade släppts då, vad vet jag, men jag lyckades i varje fall hitta biljetter och köpte på studs tre!
Trots mitt svalnade intresse kände jag ändå att det självklart var något stort att uppleva en så stor artist live. Och… som sagt, en livekonsert är ju alltid något extra.

Under de gångna månaderna har jag vid flera tillfällen hört låtar från senaste album spelas på radio och har fastnat! Så efterhand har jag alltmer också sett fram emot konserten, och i söndags satt vi på Stockholms stadion, och hade lite svårt att fatta att vi faktiskt skulle uppleva "The Boss" live!

Efter drygt tre timmars konsert av högsta klass av en sann underhållare har jag betydligt lättare att inse hans storhet! Det var fullt ös från början till slut, utan några som helst pauser.
Full poäng för såväl Bruce Springsteen som hans E Street band – och kommer han till Sverige igen tänker jag definitivt gå och se honom igen!

P6080002 image-upload-398-703199 image-upload-358-702576

bosso_947181l 
Den här bilden är lånad från Aftonbladet! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.