Ett besök i djurparken

Vi besökte Skånes djurpark idag!

Det är att fotografera vilda djur på ett enkelt sätt! Men jag har ett speciellt mål med detta – jag vill försöka reparera så långt det nu går den "skada" jag råkade ut för på åttiotalet. Då hade jag en Chinon CX analog systemkamera, med ett hyfsat bra telezoom, och tog ett antal bilder på lodjuren som ganska säkert blev bra. Men när jag fick tillbaka min film från framkallningen hade klantskallarna på filmlabbet förväxlat min film med någons dokumenterade barnkalas! Och min film var för evigt förlorad! Någon lycklig jäkel har fått den istället!

Ända sedan dess har jag besökt Skånes Djurpark vid flera tillfällen, men aldrig fått chansen att ta bilder av samma klass! Men nu har jag betydligt bättre resurser – MEN IDAG VAR DE INTE UTE!!!

Nåväl – det kommer väl fler chanser. Biljetterna gäller för ytterligare två besök under 2009 och vi har tänkt ligga vintersäsong med husvagnen på Skånes Djurparks camping.

20070901-053 Den här bilden tog jag 1 september 2007

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: