En härlig vårdag

Det var ett härligt vårväder hela dagen idag, och naturligtvis tillbringade jag så gott som hela eftermiddagen och kvällen utomhus. Röjde upp en hel del ris och grenar i skogen och körde ned till majbålet. Fixade till med hjälp av en matta i min "prylkorg" på traktorn så att jag kunde ha med kameran så att den ändå låg säkert. Har nämligen konstaterat att jag kan komma närmare våra vilda djur när jag kommer körande med traktorn, jämfört med när jag kommer gående.

För övrigt tog vi en skön promenad också efter maten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.