Värme nästa vinter!

Nu när det våras får man tänka på nästa vinter!

Så därför gick jag ut och högg mig en tall i dag…! Eller… nja, det var väl kanske lite mer jobb än så förvisso. Har den senaste veckan tagit några mindre träd som av olika skäl behövde avlägsnas, och då fäller man, transporterar upp till huset, kapar och klyver och därefter vidare till vedstapeln där det sedan ska ligga till midsommar då det ska köras in under tak. Och man är tacksam över att man har de rätta verktygen och den rätta utrustningen.

Det är förvisso ett relativt tungt arbete, men samtidigt väldigt trivsamt. Man jobbar utomhus, och man utför ett arbete som man vet innebär en låg boendekostnad, och samtidigt känns det bra med så god framförhållning. Dock påbörjade jag faktiskt den befintliga vedstapeln redan förra sommaren strax efter att den här vinterns ved hade kommit in under tak. Det gäller att vara ute i god tid…!

IMG_4506

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.