SNUSKDYR SUPPORT!

Eftersom det börjar bli högaktuellt att blåsa min dator för att rensa bort gammalt onödigt skräp, behöver jag ju spara undan alla viktiga filer och så, och även göra en förteckning över vilka program jag har så att allt enkelt kan återinstalleras igen. I det sammanhanget ville jag även spara en del av mina mail.

Hur gör man det!?

Tja, i de flesta program är det en bagatell att spara filer, men inte i Windows Mail! Det finns ingen självklar funktion för detta. Så efter ett antal fruktlösa försök ringde jag till Microsofts support.

”Ok” sade killen jag snackade med. ”Då behöver jag produkt-ID nummer”.

”Jaha” sade jag ”Det är…XXXX, och jag har Windows Vista Home Premium”

”Hur vill du betala? Mastercard, Visa, American Express?”

”Betala!?”

”Ja, supporten kostar 600 svenska kronor.”

”Jaha, hur lång tid gäller det för då? Är det ett år kanske?”

”Nej, det kostar 600,00 den här gången.”

”VAA!!!! 600 spänn för att få svar på EN fråga!!??”

”Ja.”

”Ja, då får det faktiskt vara. Jag har faktiskt redan betalat för programvaran!”

MEN HUR KAN MAN TA 600 SPÄNN FÖR ATT BESVARA EN LITEN FRÅGA!!?? Man betalar ett antal tusenlappar för programvaran, och så ska man dessutom betala en mindre förmögenhet för Microsofts så kallade support! Nej tack, den kan ni stoppa upp i….!!!!

Ett svar till “SNUSKDYR SUPPORT!”

  1. Spara dom grejor på en sticka – du exporterar det till en sticka – som när du flyttar mail konton från en och till en annan maskin.Annars kontakta mig igen – jag tar inte 600 kronor för denna informationen, men den är kvitt o fritt och tror den duger.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.